fbpx
Înregistrare
Meniu
Seminar în cadrul proiectului “Originile Milei”

Pentru echipa noastră este important să ne desăvârșim, să atingem noi limite, să cunoaștem noi sfere abilităților noastre și să nu obosim nicicând! De aceea, deseori organizăm seminare, cu scopul de a-i cunoaște ceva nou pe voluntarii noștri, pentru îmbunătățirea calității executării sarcinilor date lor.

În orice sferă de lucru oamenii se ciocnesc cu careva dificultăți, și pentru a le fixa e nevoie de un anumit arsenal de cunoștințe.

Pe data de 24 februarie s-a petrecut seminarul în cadrul proiectului “Originile Milei”. Reamintim că acest proiect este îndreptat spre ajutorul persoanelor învârste.

Seminarul a fost pentru a învăța voluntarii să poată găsi abordarea corectă cu bătrânii, să se descurce în diferite situații, să le ușurăm sarcinile și să înțeleagă de ce se confruntă cu unele dificultăți.

La seminar, psihologii au discutat cu tinerii despre portretul unei persoane învârste, despre cum poate fi îmbătrânirea acestor persoane : normal sau patologică; la fel s-a abordat o temă sensibilă : demenția. Voluntarii au discutat despre modalitatea de a purta o conversație cu un bătrân.

În total au fost prezenți 50 de persoane. La început au vorbit psihologii, iar restul seminarului l-au condus coordonatorii din RVC. Una dintre cele mai memorabile părți a fost un master-clas creative, la care toți participanții au cusut mănuși pentru cuptor, au decupat forme din aluat și au desenat pe ceară.

Seminarul a decurs productive, iar participanții acestuia au rămas mulțumiți spre așteptările lor.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00