fbpx
Înregistrare
Meniu
Seminar ”Fragmente de memorie”

În cadrul proiectului ”Colectăm fragmente de memorie”, ce este realizat de Yad Vashem: World Holocaust Center, Jerusalem, ieri a avut loc un seminar de pregătire pentru voluntarii noștri. Vă amintim că de pe 11 până pe 14 septembrie voluntarii noștri împreună cu angajații ”Yad Vashem” vor colecta materiale despre viața și soarta evreilor din timpul războiului de pe teritoriile fostului URSS și vor realiza interviuri.

Personalul israelian a relatat voluntarilor istoria detaliată și misiunea complexului memorial, sarcinile care sunt stabilite. Voluntarii au primit verbal și în scris instrucțiuni detaliate pentru a colecta informațiile necesare. Este deosebit de important să se obțină toate cunoștințele și abilitățile, astfel încât sarcina cu care se confruntă voluntarii să poată fi realizată cât mai calitativ posibil.

La întâlnire au participat reprezentanți ai mai multor organizații și, în discursul lor introductiv, mulți au mulțumit anume echipa de voluntari, care au primit o mare responsabilitate pentru aceste 4 zile. Le dorim mult noroc și mari relizări întregii echipe a proiectului „Colectăm fragmente de memorie”!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00