fbpx
Înregistrare
Meniu
Seminar ”Be.Do.Have”

Voluntarii noștri s-au întors de la seminarul ”BE.DO.HAVE. 2017”, care a avut loc la baza de odihnă ”Odiseu” în orașul Vadul lui Vodă. Позади остались 3 дня напряженной работы, волнения, эмоций!

Participanții din fiecare opt echipe au elaborat un plan detaliat de acțiuni până la sfârșitul anului 2017, aceasta a ajutat pentru aspectul final al proiectelor. Acum, în munca lor, nu exista loc pentru îndoieli, temeri și retrăiri! Elaborarea planului va ajuta voluntarii să încadreze participarea la proiect în viața lor personală. Datorită acestui fapt, ei vor putea oferi proiectelor lor suficient timp fără a afecta studiile, odihna sau jobul. Lecția cu Liudmila Siomina-Ghițu – „Time management” i-a ajutat în aceasta.

Seminarul a fost special și remarcabil datorită a două noi forme de interacțiune între echipe. Lecția ”Ideea suplimentară” a permis tuturor participanților să facă schimb de idei proaspete și creative pentru proiecte. Liderii grupurilor vor trebui să muncească din greu pentru a realiza cele mai neordinare dintre ele! 

Sesiunea de închidere a fost un Open Space „Time Bank”, în cadrul căreia fiecare participant la seminar a stabilit cu ce este pregătit să-i ajute pe ceilalți să-și implementeze proiectul și nu numai. Cineva căuta speakeri, cineva fotografi sau designeri. Cineva își propunea ajutorul în organizarea lucrului echipei, scrierea textelor sau atragerea voluntarilor. Iar cineva pur și simplu propunea sprijinul emoțional și îmbrățișări!

În ciuda faptului că a fost depus un mare efort în timpul seminarului, pe fețele tinerilor erau mereu prezente  zâmbetele și mereu se auzea râsete. Aceasta înseamnă că dezvoltarea proiectului a fost pentru ei o ocupație plăcută și motivantă. Și în curând așteptăm 8 noi proiecte uimitoare și unice!

#RVC #rvcmd #volunteers #projects #BEDOHAVE2017

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00