Înregistrare
Meniu
Copii
Master class a proiectului „Healthy Vitamin Box”.

Ca parte a proiectului nostru Healthy Vitamin Box, am decis să reparăm dieta nesănătoasă și să dedicăm ziua alimentelor sănătoase.

Anunțarea proiectului „Calendarul evreiesc An 5783”

Cu toții folosim calendare în fiecare zi. Electronic, desktop sau montat pe perete – fiecare are propriul format preferat. Calendarele ne ajută să ne planificăm timpul, să sărbătorim datele și sărbătorile importante.

Rezultatele Bag to school 2021

În perioada 1-23 august, voluntarii noștri au luat parte activ la acțiune. Printre altele, producătorii moldoveni răspund, de asemenea, la solicitările Centrului Republican de Voluntariat și oferă sprijin.

Healthy Vitamin Box: rezumând rezultatele intermediare

Nu cu mult timp în urmă, proiectul Healthy Vitamin Box a fost lansat la centrul de voluntari. A sosit momentul să rezumăm rezultatele intermediare.

Proiecte pentru copii ONLINE

Lucrul cu copiii  este întotdeauna foarte interesant! Cuvintele nu pot transmite emoțiile voluntarilor atunci când reușesc să-i învețe pe cei mici ceva nou și util. Astăzi, mulți copii rămân acasă, după ce au trecut la învățământul la distanță în grădinițe și școli și, pentru a face „perioada de școlarizare la […]

Acțiunea „Aduceți bucurie” i-a bucurat pe bătrâni și copii

Pe 26 februarie, s-au rezumat rezultatele deja cunoscutei in cadrul Centrului Republican al Voluntarilor acțiuni de caritate dedicate sărbătorii Purim „Aduceți bucuria”. De pe 1 până pe 22 februarie, în tot orașul au fost organizate puncte de colectare a dulciurilor, unde toată lumea putea aduce dulciuri, prăjituri, diverse delicii din […]

Program pentru o săptămână

Hai să învățăm împreună!

Proiectul «Shabbat Shalom»

Voluntarii proiectului «Shabbat Shalom» împreună cu copiii din familiile vulnerabile aflate în grija NES au întilnit şabatul.

My Revolution

Proiectul „My Revolution” îi învață pe adolescenți să-şi controleze furia, frica, să se simtă încrezuţi în sine.

Proiectul „Găsește-te”

Alegerea unui lucru pe placul tău, atunci când doreşti să obțineți atât de mult- foarte dificil. A face alegerea corectă vă va ajuta proiectul „Găsește-te”!

„Ștergerea frontierelor”

Proiectele de voluntariat „Ștergerea frontierelor” îi ajută pe acești copii să dezvolte abilități diverse, gândire creativă și să comunice cu semenii lor.

Proiectul de voluntariat “Dăruiește un Zâmbet”

Proiectul își propune să ajute copii, în curs de reabilitare de la spitalul ”V. Ignatenco” și din departamentul de oncologie.

Vârstnici
Seminarul de proiect Call Center a avut loc offline

În orice domeniu, este foarte important să ne dezvoltăm și să nu ne oprim aici. La Centrul nostru, când vine vorba de educație și educație continuă, ne ghidăm după aceasta.

Master class a proiectului „Healthy Vitamin Box”.

Ca parte a proiectului nostru Healthy Vitamin Box, am decis să reparăm dieta nesănătoasă și să dedicăm ziua alimentelor sănătoase.

ANUNȚ: Ora muzicală

Centrul Republican de Voluntariat invită toți iubitorii de cânt și muzică live la o întâlnire în care veți fi încărcați de emoții plăcute

Ziua internațională a persoanelor în vârstă ONLINE

Pe 3 octombrie, Centrul Republican de Voluntari a sărbătorit online Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Voluntari și seniori din 3 orașe s-au întâlnit la forumul online It-Ded.

Healthy Vitamin Box

La începutul verii, cu sprijinul sponsorilor noștri, am lansat un proiect de voluntariat social – Healthy Vitamin Box.

Healthy Vitamin Box: rezumând rezultatele intermediare

Nu cu mult timp în urmă, proiectul Healthy Vitamin Box a fost lansat la centrul de voluntari. A sosit momentul să rezumăm rezultatele intermediare.

Seminar „Origini ale milei” pentru voluntari Chișinău, Bălți, Rybnitsa

În perioada 23-25 ​​iulie, a avut loc un seminar educațional în afara locației pentru voluntarii proiectului Origini ale milei de la Chișinău, Bălți, Rybnitsa.

Seminar educativ pentru noii voluntari ai proiectului Call Center

Nu cu mult timp în urmă, a avut loc primul seminar educațional din acest an pentru noii voluntari ai proiectului Call Center.

Proiectul Call Center a devenit un ajutor indispensabil în timpul pandemiei

Astăzi dorim să vă facem cunoștință cu un proiect special al Centrului Republican de Voluntariat „CALL CENTER”, a cărui direcție este de a ajuta persoanele în vârstă prin telefon: informații, sprijin, „prietenie prin telefon”.

Seminar educativ pentru voluntarii proiectului „Origini ale milei”

Nu cu mult timp în urmă, a avut loc un seminar educațional de o zi pentru voluntarii proiectului „Origini ale milei”.

Vizitează o expoziție de fotografii online din confortul casei tale

Expoziția foto „Povestea unei fotografii” este o întoarcere la originile noastre și o regândire a prezentului! Acestea sunt poveștile a 10 persoane neînfricate și incredibil de puternice care s-au sacrificat în fiecare zi

Healthy Vitamin Box – proect nou!

Healthy Vitamin Box este un proiect de voluntariat social menit să ajute persoanele în vârstă cu venituri reduse și familiile din comunitate să ofere lunar un coș alimentar.