Înregistrare
Meniu
Copii
Proiecte pentru copii ONLINE

Lucrul cu copiii  este întotdeauna foarte interesant! Cuvintele nu pot transmite emoțiile voluntarilor atunci când reușesc să-i învețe pe cei mici ceva nou și util. Astăzi, mulți copii rămân acasă, după ce au trecut la învățământul la distanță în grădinițe și școli și, pentru a face „perioada de școlarizare la […]

Acțiunea „Aduceți bucurie” i-a bucurat pe bătrâni și copii

Pe 26 februarie, s-au rezumat rezultatele deja cunoscutei in cadrul Centrului Republican al Voluntarilor acțiuni de caritate dedicate sărbătorii Purim „Aduceți bucuria”. De pe 1 până pe 22 februarie, în tot orașul au fost organizate puncte de colectare a dulciurilor, unde toată lumea putea aduce dulciuri, prăjituri, diverse delicii din […]

Program pentru o săptămână

Hai să învățăm împreună!

Proiectul «Shabbat Shalom»

Voluntarii proiectului «Shabbat Shalom» împreună cu copiii din familiile vulnerabile aflate în grija NES au întilnit şabatul.

My Revolution

Proiectul „My Revolution” îi învață pe adolescenți să-şi controleze furia, frica, să se simtă încrezuţi în sine.

Proiectul „Găsește-te”

Alegerea unui lucru pe placul tău, atunci când doreşti să obțineți atât de mult- foarte dificil. A face alegerea corectă vă va ajuta proiectul „Găsește-te”!

„Ștergerea frontierelor”

Proiectele de voluntariat „Ștergerea frontierelor” îi ajută pe acești copii să dezvolte abilități diverse, gândire creativă și să comunice cu semenii lor.

Proiectul de voluntariat “Dăruiește un Zâmbet”

Proiectul își propune să ajute copii, în curs de reabilitare de la spitalul ”V. Ignatenco” și din departamentul de oncologie.

Tabără internațională «Szarvas»

Copilăria – cea mai frumoasă și lipsită de griji perioadă a vieții, când cu ușurință crezi că este posibil orice. Și cât de cool este să împarți visele tale cu cineva cine te înțelege!

Vizita orfelinatelor

Дети всегда остаются детьми, вне зависимости от места их учебы, проживания или социального статуса.

Proiectul de voluntariat «Talking English»

Limba engleză este necesară nu doar pentru a călători, dar și pentru angajarea la un serviciu bun.

Proiectul de voluntariat «Fă un bine»

Voluntariatul – un lucru, desigur, nobil. Cu toate acestea, chiar și el are nevoie de promovare. Mai ales când publicitate are practic orice produs, chiar și cel mai inutil.

Vârstnici
Seminar educativ pentru noii voluntari ai proiectului Call Center

Nu cu mult timp în urmă, a avut loc primul seminar educațional din acest an pentru noii voluntari ai proiectului Call Center.

Proiectul Call Center a devenit un ajutor indispensabil în timpul pandemiei

Astăzi dorim să vă facem cunoștință cu un proiect special al Centrului Republican de Voluntariat „CALL CENTER”, a cărui direcție este de a ajuta persoanele în vârstă prin telefon: informații, sprijin, „prietenie prin telefon”.

Seminar educativ pentru voluntarii proiectului „Origini ale milei”

Nu cu mult timp în urmă, a avut loc un seminar educațional de o zi pentru voluntarii proiectului „Origini ale milei”.

Vizitează o expoziție de fotografii online din confortul casei tale

Expoziția foto „Povestea unei fotografii” este o întoarcere la originile noastre și o regândire a prezentului! Acestea sunt poveștile a 10 persoane neînfricate și incredibil de puternice care s-au sacrificat în fiecare zi

Healthy Vitamin Box – proect nou!

Healthy Vitamin Box este un proiect de voluntariat social menit să ajute persoanele în vârstă cu venituri reduse și familiile din comunitate să ofere lunar un coș alimentar.

Proiecte pentru seniori ONLINE

A trecut exact un an de la introducerea stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova. Carantina, respectarea tuturor măsurilor preventive, regim de autoizolare, am trecut cu toții și continuăm să trecem prin asta. Oamenii din epoca de aur s-au confruntat cu dificultăți deosebite, deoarece sunt cei mai sensibili la virus. […]

Acțiunea „Aduceți bucurie” i-a bucurat pe bătrâni și copii

Pe 26 februarie, s-au rezumat rezultatele deja cunoscutei in cadrul Centrului Republican al Voluntarilor acțiuni de caritate dedicate sărbătorii Purim „Aduceți bucuria”. De pe 1 până pe 22 februarie, în tot orașul au fost organizate puncte de colectare a dulciurilor, unde toată lumea putea aduce dulciuri, prăjituri, diverse delicii din […]

Proiectul „Fii informat”

Proiectul ” Fii informat ” a fost creat pentru a informa persoanele în vârstă despre evenimentele culturale ale orașului.

Crearea filmelor documentare cu veteranii războiului

Al doilea război mondial l-a atins absolut pe fiecare. Istoricii au avut de spus multe despre acest lucru, dar și pe cei tineri acele evenimente nu-i încetează să-i macine.

Proiectul de voluntariat ”Originile milei”

Каждый из нас встречал на улицах города, в очередях поликлиник или в общественном транспорте одиноких бабушек и дедушек.

Proiectul de voluntariat «Fashion Show»

Недаром говорят, что красота спасет мир! Да и с Чеховым не поспоришь – в человеке действительно все должно быть прекрасно.

Proiectul de voluntariat ”Gătim împreună”

Pentru a depăși singurătatea dialogul obișnuit poate fi mixat cu ceva plăcut și util. De exemplu, cu gătitul.