fbpx
Înregistrare
Meniu
Seara jocurilor de masă

      După cum știți , voluntarii noștri des folosesc jocurile de masă cu copiii, vârstnicii – asta întotdeauna te relaxează. Multora le place să joace, chiar dacă ascund asta!

Jocurile – asta e o întoarcere în copilărie, o formă de distragere și odihnă, la fel un timp petrecut plăcut și producvtiv cu prietenii!

Și în legătură că, de curând am dobândit o partidă nouă de jocuri palpitante și interesante –  noi am organizat  Seara jocurilor de masă pentru voluntarii noștri, pentru a petrece plăcut seara într-o companie prietenoasă.

Au apărut mai mult de 10 jocuri noi, printre care cele mai interesante au fost:

  • Noul Monopoli unde nu sunt bani de hârtie, fiind o actualizare a jocului cu bani electronici! Iar acum nu doar e nevoie de 4 cărți de plastic ale jucătorilor, dar și de cărțile Proprietate și Evenimente, aproape toată <memoria> se păstrează în această cutiuță electronică.
  • Jocul Activity, care a distrat pe multă lume, și jocul în asociere Dixit.
  • La fel voluntarii au încercat jcoul EGO, datorită căruia s-au cunocut mai bine între ei. Și desigur Concept – jocul despre ghicitul cuvintelor

Seara a trecut repede, a fost foarte interesant, dar cel mai important voluntarii noștri au rămas mulțumiți. Numaidecât vom organiza cît mai des astfel de seri, nu ratați, pentru mai multe noutăți despre evenimente găsiți pe pagina noastră de facebook :Facebook

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00