fbpx
Înregistrare
Meniu
Se apropie Pesah!

    După cum știți, de pe data de 19 aprilie până pe 27 aprilie se sărbătorește Sfântul Paște Evreiesc, căruia noi îi dedicăm multă atenție la noi în centru.

    Așa cum Paștele Evreiesc are o mulțime de tradiții și obiceiuri, pe care trebuie să le cunoști pentru a petrece această sărbătoare – noi am organizat un seminar educațional pe această temă pentru voluntarii noștri.

Seminarul l-au condus Iulia Barbăneagră și Elina Groisman,care într-o manieră interesantă au povestit voluntarilor despre venirea sărbătorii, au povestit despre istoriile acesteia, folosind diverse filmulețe, video-uri și cântece – nefiind, trebuie să recunoaștem, plictisotor, doar voluntarii erau entuziasmați!

După care voluntarii au efectuat forma de Paște Evreiesc, ca ei să înțeleagă ordinea sărbătorii, pentru că ea este unică.

Spre final participanții seminarului împreună cu coordonatorii au discutat despre diverse forme și metode de sărbătorire a Paștelui Evreiesc pentru diferite generații.

După părerea voluntarilor, a fost o întâlnire frumoasă și productivă, oderindu-le informații noi despre această sărbătoare sfântă.

                                  Seminarul pe tema Pesah s-a petrecut cu succes!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00