În urmă a rămas o pregătire lungă și serioasă a unui CURS NOU, PERFECT, UNIC și UTIL!Spectacole uimitoare, cuprinzătoare de lectori, numeroase sarcini interesante, jocuri, spectacole, întâlniri și distracție uimitoare!
Am avut un timp minunat și cel mai important PRODUCTIV între 12 și 18 august, la baza de odihnă Dacia Marin. Au fost uimitoare 7 zile! În total, am adunat 110 persoane, inclusiv participanți și o echipă de lucru, am fost uniți de obiectivul comun pe care l-am realizat cu succes!
Amintiți-vă celor care știu deja ce este Be. Do.Have și Spune-le celor care citesc pentru prima dată despre școala noastră de vară-Be. Do.Have este un curs educațional pentru voluntari care vă permite să obțineți o pregătire profesională pentru a vă crea și implementa propria idee de proiect social, voluntar.
Be. Do. Have oferă întotdeauna participanților și organizatorilor, o mare de emoții pozitive, evenimente de neuitat, oameni uimitoari, o atmosferă incredibilă și, desigur, noi cunoștințe și oportunități!
Be. Do. Have ne oferă noi proiecte care lucrează în beneficiul oamenilor! Proiectele care fac bine, ajută, schimbă lumea spre bine, îl fac să zâmbească! Foarte curând, echipele vor începe să lucreze la ele și vor lansa noi fascicule de bunătate în afacerea noastră comună!
În cadrul programului școlii de vară din acest an au fost desfășurate:
Activitățile de grup pentru participanții cu mentori care au permis crearea proiectelor sociale au oferit participanților abilități în domeniu: elaborarea structurii proiectului, stabilirea obiectivelor și obiectivelor, planificarea, bugetul proiectului, susținerea și coordonarea acestuia.
Activităţile la alegere: participanții au avut ocazia să se familiarizeze cu specialiști din diferite domenii. Profesorii în acest an au fost: Ludmila Semina-Ghițu, care ne-a povestit despre conflictele de comunicare, time management, echipei și rolurile membrilor echipei, despre nevoile moderne și izolarea acestora. Kișlar Alexei, care a ținut o prelegere pe tema: gestionarea echipei de proiect. Vladimir Simin, care a vorbit participanților la școală cu tema: „instrumente de management de succes”. Irina Pokladova, care a vorbit despre cum să creeze o echipă extrem de eficientă. Buruiană Liubovi, care a oferit o prelegere fascinantă pentru participanții la școala de vară Be. Do. Have. pe un subiect interesant: „management de proiect. Sarcinile și capacitățile echipei. Harry Reid, care le-a spus participanților despre concepte importante, cum ar fi proprietarul, consumatorul, problema, proiectul.Ilicheva Anastasia, care a vorbit cu tema: Cum să alegi cuvintele, astfel încât să nu fie jignitor. Krasilova Ecaterina, care le-a povestit participanților despre crearea conținutului. Facebook, beneficiile creării unui grup facebook pentru un grup separat de proiect social, atragerea de sponsori prin intermediul rețelelor sociale, instrumente de influență asupra publicului țintă și implicarea acestuia prin intermediul social media,rețele. Shcherban Marina, care a vorbit despre planificarea și organizarea de evenimente în masă.
De asemenea, în cadrul școlii de vară, lectorii au primit certificate de participare la traininguri, care au fost jucate la loterie.
În afară de toate acestea, școala de vară Be. Do. Have. au petrecut multe activități comune, de seară pentru a creea atmosferă și team building, cercetarea nevoilor, menținerea motivației voluntarilor. Datorită acestui fapt, avem de fapt o atmosferă prietenoasă, care a contribuit la o învățare plăcută, o muncă productivă și doar o distracție bună.
Precum și un număr mare de activități care ar putea ajuta participanții să-și petreacă timpul liber cu plăcere: sport, jocuri de masă și, desigur, piscină.
Vă mulțumim tuturor lectorilor, tuturor organizatorilor, sponsorilor, tuturor participanților-datorită tuturor, acest curs sa dovedit a fi ceea ce este – UIMITOR ŞI DE NEUITAT!
De asemenea, ne exprimăm recunoștința enormă pentru sprijinul acordat – Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și reprezentanței JDC „Joint” în Moldova-fără susținerea dumneavoastră acest proiect nu ar fi! Mulțumesc!