fbpx
Înregistrare
Meniu
Șabat șalom

În cadrul activității #RVC, a avut loc Șabat în grădănița de copii Nr. 68! În cadrul proiectului, voluntarii conduc Kabbalat Shabbat (parte tradițională a sărbătorii) și jocuri disctractive și educative în grădinița evreiască. Sarcina noastră este de a menține cunoștințele copiilor despre iudaism, implicând copiii în respectarea tradițiilor.

«Șabat șalom!» – proiectul vizează păstrarea tradiției evreiești pentru copiii din familii sărace și copiii din grădinița evreiască. Menținerea tradiției și a culturii în cadrul comunității este foarte importantă, în special pentru generația tânără. Pentru a nu pierde valoarea poporului evreiesc, voluntarii petrec partea tradițională, după care se joacă cu copiii în jocuri educaționale și de divertisment.

De această dată, voluntarii au făcut cu copiii activități pentru a dezvolta abilități motorii și atenția. Copiii s-au arătat interesați de jocuri, s-au distrat, au vorbit cu voluntari și între ei. Bucură faptul că profesioniștii în domeniul lor – educatorii, de asemenea, au rămas sub o impresie bună de programul nostru.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00