Înregistrare
Meniu
Roman Raspopa

Numele meu este Roman Raspopa, am 17 ani. Studiez la școala „Academia copiilor”. Am aflat despre RVC prin colegii mei, băieții au vorbit despre proiectele Centrului și am vrut să mă alătur unei mișcări atât de cool.
Sunt voluntar de 10 luni deja, în acest timp am făcut cunoștințe noi, am făcut prieteni cu alți voluntari și coordonatori. Astăzi chem, informez și intervievez persoanele în vârstă și, de asemenea, le înveselesc. Acesta din urmă este preferatul meu. Îmi place să spun povești interesante și, cel mai important, să ascult în schimb aceleași povești. Oamenii din epoca de aur au multă experiență de viață și un depozit de povești pe care doriți să le ascultați din ce în ce mai mult.
Așa cum am spus mai sus, ceea ce îmi place cel mai mult la mișcarea de voluntari este comunicarea și întâlnirea cu oameni noi. Cel mai mult am fost surprins de sărbătorile evreiești, pentru că nu știam nimic despre ele înainte. În doar 10 luni de voluntariat, am completat toate aceste lacune, am învățat sărbători naționale, am învățat mai multe din istoria poporului evreu și am luat parte și la Șabat.
A fi voluntar la RVC înseamnă a face parte dintr-o mare familie care dorește să facă această lume puțin mai bună. Și asta este minunat!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00