Înregistrare
Meniu
Nichita Caterniuc

Salutare tuturor!

Numele meu este Nikita Katernyuk, am 15 ani și sunt în clasa a X-a. Îmi place să îmi fac prieteni noi și să încerc lucruri noi. Multă vreme, scopul meu principal a fost să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare, să devin o persoană mai sociabilă, iar apoi mi-am dat seama că voluntariatul este o mare oportunitate pentru socializarea mea.

După o lungă căutare a unui centru de voluntariat potrivit, m-am instalat pe RVC. De asemenea, am o mulțime de amintiri bune asociate cu acest loc, pentru că în copilărie am fost la o tabără de copii de la „KEDEM”, dar atunci, încă nu știam de rădăcinile mele evreiești. Când am venit pentru prima oară la RVC, am fost impresionat de numărul imens de proiecte care au ca scop să ajute atât bătrânii, cât și copiii. Pentru mine, este foarte importantă și oportunitatea de a face cunoștință cu cultura și tradițiile poporului evreu, care este oferită de RVC.

Timp de 2 luni din activitatea mea de voluntariat, am reușit să particip la astfel de proiecte și promoții precum livrare în cadrul „Healthy Vitamin Box”, „Call Center”, seminarul „Sources of Mercy”, „Love Story”, „IT”. -DED”, „Toți la muzeu” și „Chișinăuienii secolului XX”. Încerc să mă alătur tuturor direcțiilor RVC, dar în cea mai mare parte sunt specializat în proiectul „Sursele milei”.

Voluntariatul a devenit pentru mine un lucru cu adevărat preferat, călătoria mea în care abia începe. Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Centrului Republican de Voluntariat! La urma urmei, aici am dezvoltat noi abilități și talente în mine însumi și am învățat, de asemenea, că fac parte din poporul evreu, pentru care cultura evreiască este importantă și vreau să aflu mai multe despre ea.”

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00