fbpx
Înregistrare
Meniu
Ianachi Ilona

Bună tuturor! Numele meu este Ianachi Ilona, am 17 ani și sunt voluntar!

    Eu studiez la liceul „Olimp”, dar și în plus mă ocup de limba engleză. Îmi plac limbile și aș vrea să știu câteva hobby – urile mele sunt muzică, lectură și, de asemenea, sunt pasionată de Psihologie.

    Pentru prima dată am ajuns în RVC la 15 ani, am fost inspirată de proiecte, de o atmosferă prietenoasă și de voluntariat în sine, așa că din iunie 2018 am început să fac voluntariat și să ajut oamenii!

      Avem mare abrupte, neobișnuite, interesante proiect, cel mai mult îmi plac ideile de proiecte: „Creation Space”- care are ca scop dezvoltarea abilităților de public speaking, ca, la achiziționarea de încredere în sine, ci, de asemenea, „Clubul de femei fericite”, în cazul în care  femeile  petrec interesante și utile prelegeri, familiarizează cu o varietate de specialiști, care vă pot ajuta să continuaţi. E minunat, nu-i așa?.

    Dar proiectul meu preferat este, desigur, # Eu însumi-one Love!)

    Proiectul „Eu însumi” lucrează cu copiii, îi învață cum să se comporte în diferite situații, tehnici de securitate! Sunt implicat activ în acest proiect și primesc o mare plăcere de a lucra cu copiii! De asemenea , particip la proiecte: „Fă un bine”; „Creation Space”; Eu însumi ; Shabbat.

Pentru voluntari vreau să doresc inspirație, putere, succes în toate eforturile!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00