Înregistrare
Meniu
Eсaterina Savcenсo

Salut!
Sunt Savchenko Ekaterina și am 18 ani. Invat in clasa a XII-a.

Am aflat despre Centrul Republican de Voluntariat de la bunica mea. Ne-am mutat din Ucraina la Chișinău în primăvară, am avut mult timp liber și puține idei pentru implementarea lui.

Sunt voluntar de jumătate de an. Anterior, am avut experiență în desfășurarea de petreceri pentru copii ca animator, ceea ce a influențat semnificativ alegerea direcției principale de voluntariat.

Activitatea principală este lucrul cu copiii, deoarece nimic nu este mai revigorant decât câțiva băieți răutăcioși și pregătirea de programe educaționale interactive.

Mișcarea de voluntariat face posibil să ne realizăm ca persoană, să ne facem lumea puțin mai fericită și mai blândă și doar să ne relaxăm într-un cerc de oameni apropiați ca spirit și ocupație. Pentru mine, voluntariatul este o ieșire.

Există o mulțime de povești legate de RVC: chemarea voluntarilor și informarea persoanelor în vârstă, campanii de mediu, campanii cu animale, însoțirea persoanelor în vârstă, lucrul cu copiii, excursii – toate acestea dă viață vieții gri de zi cu zi și oferă o oportunitate neprețuită de dezvoltare. si mergi inainte.

Mă bucur să fiu voluntar și să promovez activ această mișcare în rândul maselor. Vreau să fac această lume mai strălucitoare și mai blândă.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00