Înregistrare
Meniu
Elena Neagu

Am 38 de ani și sunt voluntar la Centrul de Expoziții din Rusia! În spatele a două studii superioare (jurnalism și psihologie), lucrează într-o bancă și într-o companie de leasing. Astăzi lucrez la un singur proiect online. Am propriul meu mini-proiect pe eco-genți, pe care îl promovez activ. Dansez, pictez și meditez.
În urmă cu doi ani, am creat un eveniment pentru curățarea parcului capitalei, Pavel a venit și el la curățenie (pe vremea aceea era voluntar la RVC în proiectul Clean Chișinău), mi-a făcut cunoștință cu RVC. De doi ani sunt în proiectul Clean Chișinău, iar în timpul pandemiei m-am implicat și în livrarea pachetelor pentru persoanele în vârstă.
La Centrul de Expoziții din Rusia, am întâlnit oameni cu gânduri asemănătoare pe care nu le-am putut găsi în spațiul prietenilor mei. Și acesta este un punct cheie pentru mine: împreună pentru a face lumea un loc mai bun este mult mai ușor și mai rapid decât singur. Îmi place să lucrez cu personalul administrativ al RVT-urilor, nivelul organizațional este foarte bun, iar fetele sunt foarte cool și pline de viață)
(Nu-mi amintesc prea multe povești pentru a surprinde spiritul de interes) Am fost cumva impresionat de curățenia noastră din Parcul Butoyash, gunoiul poate fi diferit și pur și simplu nu colectăm: de la sticle la accesorii de lenjerie de corp, perne cu păr, dar iată televizorul pe care încă nu l-am văzut în adâncul parcului. Am fost impresionat de faptul că cineva l-a adus acolo în mod intenționat și de dragul căruia nu este clar) Sau în același parc se afla o movilă, părea să fie îngrijită în jurul său și, în spatele dealului, erau atât de multe multe sticle de plastic că erau atât de multe încât aproape toate pungile noastre erau duse pe ele și erau multe.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00