fbpx
Înregistrare
Meniu
Ekaterina Labunet

„Buna ziua. Numele meu este Ekaterina Labunets. Am 15 ani. Sunt în clasa a IX-a a Liceului Teoretic „George Călinescu”. Activitățile mele preferate sunt cititul și petrecerea timpului cu persoane apropiate și dragi mie. Mă bucur când pot învăța ceva nou, precum și când iau parte la proiecte care sunt noi pentru mine. Această din urmă calitate m-a făcut să vreau să mă încerc ca voluntar.
Mult timp am căutat un centru de voluntariat, până când am văzut publicarea unui prieten despre o acțiune de voluntariat în cadrul „Zilei Faptelor Bune” organizată de RVC. După ce am aflat mai multe informații, am decis să iau parte! De o lună și jumătate am fost voluntar în multe dintre proiectele Centrului.
Primul proiect la care am luat parte a fost „Limba Noastră”. Îmi place foarte mult, mă bucur de faptul că ajut alți oameni să învețe limba română.
În același timp, am avut ocazia să iau parte la alte proiecte și acțiuni, cum ar fi Healthy Vitamine Box, unde împreună cu alți voluntari am livrat cadouri special pregătite pentru ei persoanelor în vârstă. Îmi amintesc încă zâmbetele sincere și marea recunoștință a acestor oameni.
Îmi place să fac voluntariat și nu vreau să mă opresc. Acest lucru mă face fericit și se adaugă dorinței de a face și mai multă bucurie pentru oamenii din jurul meu. Vreau să obțin cât mai multă experiență în ceea ce fac: susținerea mediului, lucrul cu copiii și vârstnicii. Mă bucură și pe mine „.
La rândul său, echipa RVC este încântată să o întâmpine pe Katya în familia noastră voluntară numeroasă și prietenoasă și să ne ajute să ne atingem obiectivele.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00