Înregistrare
Meniu
Albina Borimechkova

Un voluntar este o stare de spirit. Dorința de a face bine, de a ajuta oamenii și de a face lumea din jurul tău un loc mai bun. Vârsta, profesia în acest caz nu sunt deloc importante, deoarece principalul lucru este un impuls sincer.
Astăzi eroul nostru este Albina Borimechkova. Albina are 44 de ani. Lucrează ca manager de birou într-o companie de service auto.
„Mulți ani, împreună cu mama și familia mea, am participat la evenimentele KEDEM. Știam despre activitățile RVC de mult timp și am participat la promoții unice. Am început în mod conștient să fac voluntariat anul acesta, am decis că vreau să dedic mai mult timp acestui lucru. În acest moment sunt angajat să ajut bătrânii, făcând parte din proiectul Call-Center. De asemenea, sunt gata să particip la alte proiecte în această direcție, precum și în cadrul „Originilor îndurării”.
Ce te motiveaza? Aș dori să dau bine, să dedic timp și atenție. Voluntariatul a fost adus în mine de mama mea și vreau să continui prin exemplul meu de a aduce în copiii mei un sentiment de îngrijire și responsabilitate pentru alte persoane.
Desigur, în voluntariat, nu te poți lipsi de povești amuzante. Odată ce ni s-a întâmplat o situație amuzantă. O bunică mi-a dat mie și copiilor haine din pieptul ei. Și trebuia să ne îmbrăcăm ca niște copii din temniță de fiecare dată când ne întâlneam pentru a-i face plăcere.
Sunt sigur că voluntariatul este important. Este important pentru societatea noastră, pentru oameni. Dezvoltă un sentiment de responsabilitate, educă o persoană în tine – calități foarte importante în societatea modernă „

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00