fbpx
Înregistrare
Meniu
RVC la Maraton 2017

Pe 1 octombrie echipa #RVC sa alăturat de Chisinau International Marathon! Nu am putut rata unul din cele mai serioase proiecte orășenești și am adunat o echipă de voluntari formată din 15 persoane care au alergat 5 km.

În ultimele decenii cultul unui stil de viață sănătos a crescut semnificativ. Cursele de maraton – unul dintre pașii pentru popularizarea sportului. Aproape toate marile orașe din lume realizează anual maratoane internaționale, care uneori adună mai mult de 50000 de alergători.

“Maraton — nu este doar un eveniment sportiv. Aceasta în primul rând este o mare sărbătoare pentru oraș. Oamenii cu întreaga familie merg în stradă, îi susțin pe sportivi, se bucură pentru ei. Iar când ajungi la finiș, alergi obosit, îți oferă medalie, te cuprind, te felicită, îți spun cuvinte încurajatoare și tu simți că tu ai putut! Acesta este cel mai bun sentiment din lume!”, — spune președintele asociației obștești Sporter Dmitrii Voloșin, cărui îi aparține ideea de a organiza Maratonul Internațional Chișinău.

Felicitări Sporter.md pentru un eveniment de succes și vă mulțumim pentru oportunitatea de a participa și a susține ideea unui stil de viață sănătos!
Mai departe – mai mult!
#RVC #rvcmd #volunteers #running #sporter #marathon

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00