fbpx
Înregistrare
Meniu
RVC continuă să facă bine!

Credem că fiecare dintre noi este acum într-o situație dificilă, se confruntă cu anumite dificultăți. Dar sunt cei care au nevoie de ajutor. Vorbim despre seniori, precum și o familie mare.

Cu câteva zile în urmă, a avut loc livrarea de seturi de produse alimentare. În prima zi, am livrat seturi de produse alimentare pentru persoanele în vârstă. La livrarea produselor au participat 12 voluntari și 5 șoferi, de asemenea au fost implicate 5 mașini. Și suntem bucuroși și mândri să vă informăm că produsele au primit 70 de seniori! 70 de bunici au primit ajutor și sprijin în această zi și suntem încântați să fim implicați.

În a doua zi, voluntarii Centrului Republican au livrat produse familiilor cu mulți copii. Cei patru voluntari, împreună cu patru șoferi, au mers la familii pentru a le mulțumi și pentru a livra produsele. Seturile de bacanie au primit 30 de familii. Acesta este un rezultat excelent, credeți?

Mulțumim partenerilor noștri pentru susținerea și asistența acordată în organizarea livrării produselor pentru persoanele în vârstă și familiile cu mulți copii, precum și pentru aprecierea tuturor participanților la livrare – tuturor voluntarilor-Vă mulțumim că continuați să oferiți bun venit lumii împreună cu RVC!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00