Înregistrare
Meniu
Rosh Hashanah și ceremonia de schimbare a balurilor

Ei bine, domnilor și doamnelor, a mai trecut un an. Era un an plin de evenimente, realizări și dificultăți incredibile. Acum putem începe cu mândrie o nouă numărătoare a zilelor, pentru că a venit Anul Nou sau Rosh Hashanah.

În ciuda zilei ploioase, un număr considerabil de oameni s-au adunat în sala de concerte a clădirii KEDEM, care ar dori să sărbătorească o astfel de sărbătoare minunată ca Anul Nou cu prietenoasă echipă RVC. Pregătirea a fost realizată amănunt și, în final, a sosit acest moment – s-au deschis ușile sălii de concerte și au venit zeci de voluntari pentru a ne ajuta pe tot parcursul anului.

După un timp, a început schimbul de puncte pentru voluntari, unde tinerii au avut ocazia să facă schimb de puncte acumulate în timpul orelor de voluntariat. În timpul ceremoniei de schimb, toată lumea a reușit să obțină ceea ce dorea și nimeni nu a fost supărat, sigur cum poți fi supartat în moment  când sărbătorești un astfel de eveniment important.

După ceremonia de schimbare a punctelor, prezentatorii au înmânat cuvântul către ravinul Shimshin Daniel, care le-a povestit tuturor ce este Rosh Hashanah. După care toată lumea sa tranferat la următoarea etapă a evenimentului, și anume, la un kvest. Voluntarii s-au împărțit în echipe și au mers la stațiile deja pregătite, unde și-au testat cunoștințele despre Rosh Hashanah. Una din cele mai memorabile momente era puzzle încurcate, care au pus echipele pe gînduri, și stația, unde voluntarii trebuiau să caute imagini similare. Ei bine, după orice activitate, trebuie să vă odihniți, din acest motiv toți revenind în sala de concerte, voluntarii au servit o masă tradițională dulce : mere cu miere, ganat, morcovi și multe alte feluri de gustări.

În acest fel, echipa RVC și voluntarii au sărbătorit Rosh Hashanah, într-o companie plăcută și prietenoasă, într-o atmosferă caldă și confortabilă. De asemenea, voluntarilor li sa dat ultima șansă de a-și schimba punctele pentru premii din centrul nostru de voluntariat. Vă reamintim că o altă șansă de răscumpărare a punctelor va fi numai în luna decembrie

Vă urăm tuturor Rosh Hashanah Semenah și un an nou fericit. Fie ca fiecare să obțină tot ce și-a pus în gînd.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00