fbpx
Înregistrare
Meniu
Rețeaua coordonatorilor-voluntari

   Dragi prieteni, cu mare bucurie invităm pe toți doritorii de a coordona proiecte de voluntariat, de a îndruma voluntarii și de a face acest lucru bine și profesional la seminarul „Rețeaua voluntarilor-coordonatori” .

Voluntarii, fără îndoială, fac fapte valoroase, fac bine, adaugă culoare acestei lumi, fac oamenii din jur să zâmbească – și cu toate acestea nu cer nimic în schimb. Datorită acestor oameni planeta noastră mai are o șansă. Dar nu se poate de lăsăt cu vederea pe cei care conduc și îndrumă voluntarii – coordonatorii. Anume ei sunt cei care îi adună, își iau o responsabilitate asupra sa pentru toate evenimentele, toate sarcinile organizatorice, urmăresc procesul, informează și ajută voluntarii. Iar meseria de coordonator nu e deloc ușoară și e nevoie de a o învăța.

Rețeaua voluntarilor-coordonatori a apărut în RVC în anul 2018, cu scopul de a învăța coordonatorii, ce conduc proiecte, toate cunoștințele de a căpăta capacități de profesionalism. În anul 2018, acest curs l-au terminat 10 persoane, primind permisiune oficială de a coordona proiecte în RVC și de a îndruma voluntarii acestor proiecte.

În acest an noi continuăm să dezvoltăm și să învățăm pe cei ce doresc să coordoneze proiecte la nivel profesional în centrul nostru. Și acum anunțăm începerea recutării în prima grupă „Rețeaua voluntarilor-coordonatori” .

Seminarul se va desfășura de pe 1 martie până pe 3 martie. Ăsta nu va fi un simplu seminar. Ci un întreg ciclu compus din ocupații seminarice, trening-uri, teme pentru acasă, informații utile și sfaturi ale profesionalilor.

   Nu ratați acest eveniment! Participarea va avea loc doar după selecția preliminară! Înregistrarea se va desfășura până pe 17 februarie!

Înregistrarea se poate de făcut la Iulia sau la numărul de telefon : 068093523.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00