Despre iubirea de sine

Organizarea întâlnirilor cu clubul, colectarea poveștilor despre viața familiei persoanelor în vârstă, invitarea lectorilor și organizarea sesiunilor.

Proiectul „Despre iubirea de sine" caută voluntari care să depună eforturi pentru descoperirea propriei identități și îmbunătățirea abilităților personale. Acesta este un club de amatori în care voluntarii pot împărtăși experiențe și participa la sesiuni cu lectori interesanți. Alăturați-vă dacă doriți să vă dezvoltați și să îi ajutați pe alții în dezvoltarea lor!

Sarcina principală: Organizarea întâlnirilor cu clubul, colectarea poveștilor despre viața familiei persoanelor în vârstă, invitarea lectorilor și organizarea sesiunilor.

Program de lucru: O dată pe lună, cu posibilitatea de a participa la ședințe de două ori pe lună în calitate de co-coordonator.

Căutăm voluntari cu abilități de conducere și competențe profesionale bine dezvoltate în domeniul ales. Dacă sunteți capabili să transmiteți informația și sunteți gata să îi inspirați pe alții să se dezvolte, vă așteptăm în proiectul nostru!

Coordonator de proiect: Caterniuc Nichita - 068551864

People

nichita

caterniuc