Înregistrare
Meniu
Proiectul „Găsește-te” în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități

În anul 2018, nparteneriat cufondul the BEARR Trust, centrul nostru #RVC implementează un proiect important în domeniul angajării persoanelor cu dizabilități „Găsește-te”.Pe baza rezultatelor activității noastre comune, vom crea o broșură care va prezenta opțiuni de angajare la Chișinău. Planificăm să distribuim astfel de broșuri prin intermediul partenerilor noștri din sectorul ONP.

Considerăm acest subiect foarte important și încercăm să implementăm și să dezvoltăm astfel de proiecte și suntem recunoscători pentru ajutorul acordat în această privință. Datorită acestor proiecte, persoanele cu dizabilități au oportunități de dezvoltare și câștiguri. Și, de asemenea, astfel de proiecte influențează societatea noastră, care își reconsideră punctele de vedere și își schimbă atitudinea față de astfel de oameni.
 
În acest stadiu, în perioada de vară am efectuat lucrări pregătitoare pentru colectarea grupului, cercetarea pieței și monitorizarea situației din țară. La baza de odihnă Dacia Marin, sa organizat o retragere de două zile unde au fost prezentate informațiilor colectate pentru o anumită perioadă de timp. În timpul seminarului, două grupuri de participanți și-au extins cunoștințele despre subiectul ocupării forței de muncă, au învățat cum să compileze CV-uri, să efectueze monitorizarea pe Internet, precum și prin apeluri telefonice și experiențe comune. O parte importantă a seminarului a fost lucrarea comună privind crearea unei liste a potențialelor organizații.
 
Următoarele întâlniri vor fi dedicate finalizării broșurii și tipăririi acesteia pentru distribuire. Dorim mult noroc tuturor participanților la proiect!
 

Mulţumim the BEARR Trust, pentru susținerea unui astfel de proiect important pentru Chișinău!

This project was supported by the BEARR Trust Small Grants Scheme

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00