Înregistrare
Meniu
Proiectul „Eu – singur”

     Viața este imprevizibilă și este minunată când tu Singur te poți ridica singur sau Singur să găsească o cale de ieşire dintr-o situaţie – Eu – singur, acest proiect care vizează efectuarea unor cursuri de siguranță și comportament în situații extreme pentru cei mai mici.

    În cadrul acestui proiect au fost deja organizate trei lecţii. Primul a fost introducerea, copiii trebuie să se cunoască între ei și liderii lor, precum și să afla mai multe despre ceea ce vor face și ce vor înveța. A doua lecție care a trecut pe data de 29 оctombrie, a fost cu o  tematică unde copiii au fost învățați auto-apărarii. Lectorul pentru această ocupație era un fost militar și maestru al sportului. Copiii au învățat și au văzut multe tehnici de autoapărare și chiar au încercat cîte ceva în practică sub îndrumarea strictă a unui lector, după care au primit medalii de merit, pentru participarea lor activă, precum și dulciuri.

      5 noiembrie a avut loc a treia lecţie, care a fost dedicată acordării primului ajutor. La început, copiii au spus ce ei știu deja și ce pot face, și apoi lectorul universitar a arătat copiilor cum corect să prelucreze rănile. Apoi, au încercat în practică, să-și aplice cunoștințele. Și a terminat lecția urmărind un desen animat pe tema traversată.

Nouă ne place faptul că copiii sunt atenți la informație și sunt serioşi în privința studierii, iar tinerii participanți înțeleg că acest lucru va fi cu siguranță util pentru ei.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00