fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul ” Eu singur”

21 aprilie a fost ultima întâlnire în cadrul proiectului ” Eu singur „. În timpul tuturor lecțiilor, copiii au învățat despre diferite subiecte de viață importante, despre situația de urgență și despre comportamentul în ele, despre acordarea primului ajutor și salvarea vieții unei persoane.

În această sesiune finală, coordonatorii proiectului au decis să verifice cât de bine copiii și-au amintit ce li sa spus în sala de clasă, cât de atenți erau copiii, cât de bine au învățat totul. Prin urmare, echipa de proiect a pregătit un quest real pentru ei!

Copiii au trebuit să treacă printre mai multe obstacole în care au fost prezentate diferite situații de urgență, cu care tinerii studenți s-au confruntat cu curaj. Ei aveau nevoie să-și salveze voluntarul de la „pierderea de sânge” și, de asemenea, să-și apere drepturile de la „bătăuşi”.

Desigur, curajul lor, atenția la clasele noastre, curiozitatea au fost apreciate și fiecare dintre ele a primit puncte pentru meritele lor. Ei au schimbat punctele acumulate pentru bancnote, pentru care după ce au achiziționat delicatese în cina noastră improvizată.

La sfârșitul lecției, a avut loc o ceremonie de premiere pentru absolvenții proiectului ” Eu singur „, la care fiecare copil a primit o diplomă personală!

      Și acum suntem încrezători că fiecare dintre ei va găsi o cale de a ieși dintr-o situație dificilă, de a ajuta o persoană, de a acorda primul ajutor, iar acum va putea să-i spună exact mamei: ” Eu singur „

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00