fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul ECOFriendlyKidsEdition

Proiectul ECOFriendlyKidsEdition se grăbește să împărtășească rezultatele muncii sale

Copiii trebuie să știe despre problemele ecologiei planetei noastre? Este important ca ei să înțeleagă și să conștientizeze amploarea dezastrului de poluare a mediului? Este important din copilărie să le insufle dragoste pentru natură?

Desigur, da! Pământul e casa noastră. Avem unul. Nu există altul și nu va fi. Trebuie să avem grijă de casa noastră, să-l auzim. Și acum Pământul este rău, se sufocă și suferă și, în orice mod posibil, ne arată acest lucru.

Este important să explicăm deja copiilor cum să se ocupe de gunoi, ceea ce dăunează naturii noastre, ceea ce o poluează, să-i învețe să o trateze cu grijă, ca și cum ar fi viu, pentru că este într-adevăr așa. Nu-i speria, nu arată toată oroarea care se întâmplă în jurul valorii de, alege cuvintele potrivite și să le intereseze de această problemă-acest lucru se ocupă de Proiectul ECOFriendlyKidsEdition. Acest lucru este important, cel puțin pentru ca ei să nu fie indiferenți.

În cadrul proiectului, voluntarii desfășoară activități ecologice cu copii în grădinițe. Furnizarea ușoară de informații în formă de joc, Sarcini interesante și o mică clasă de master, distracție plăcută și distractivă cu voluntarii noștri oferă implicare în subiect, ceea ce este deja jumătate din succes!

Recent, proiectul Ecofriendlykidsedition a finalizat un nou ciclu de cursuri cu un grup de grădiniță. La prima întâlnire, voluntarii s-au întâlnit cu noii lor prieteni și au jucat diverse jocuri pe tema ecologiei, poluării, reciclării și sortării gunoiului. Copiii au manifestat în mod activ interes, au încercat și au fost atenți. În cea de-a doua întâlnire, toți împreună au început cu bucurie tema prelucrării hârtiei și au făcut împreună origami.

Și acum, la întâlnirea finală a proiectului, la care au rezolvat cu ușurință puzzle-uri și puzzle-uri interesante despre materialul studiat în primele două întâlniri.

Și, desigur, tinerii noștri băieți nu au rămas fără o recompensă. Voluntarii le-au oferit copiilor pungi ecologice, mere și diploma de merit „micul Ecologist”. Copiii au rămas încântați, și suntem siguri, le-a iubit tema ecologiei, și cel mai important, ei au înțeles cât de important este să aibă grijă și de natură, iar acest lucru este important pentru noi, pentru că asta înseamnă că misiunea proiectului este confectionata!

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00