fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul de voluntariat ”Fresh Wall”

Frumusețea mediului din jur este unul dintre factorii care afectează dispoziția unei persoane. Nimănui nu-i plac pereții goi plictisitori, sau în special inscripții și simboluri mutilate. Proiectul Fresh Wall a fost creat de noi pentru a da perețilot orașului o atracție deosebită prin aplicarea de desene strălucitoare și interesante. Acest lucru este valabil mai ales în locurile care au suferit din cauza mâinilor așa numitor pictori”.

Toamna târzie nu este cea mai bună perioadă pentru arta stradală, însă voluntarii proiectului și-au găsit o altă sarcină! Pe 25 noiembrie tinerii au vizitat Spitalul Clinic Municpal pentru Copii „V. Ignatenco”, unde au decorat pereții sălii de joc cu diferite desene. Acum pe perete a apărut o uriașă hartă de comori, o navă cu pirați și o balenă mare și albastră! Suntem siguri că aceste desene vor trezi imaginația copiilor și le vor fi plăcute în zilele însorite de toamnă și vor crea o atmosferă plăcută și confortabilă.

Datorită eforturilor depuse de voluntari, copiii nu vor simți tristețea ce vine odată cu aflarea în spital și vor putea să inventeze jocuri chiar mai interesante!

Mulțumim tinerilor pentru ideea originală și întruchiparea ei frumoasă! Mulțumită dvs., copiii nu vor observa că sunt în spital și vor fi distrași de boală în timp ce se află în camera de joacă.

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00