fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul de voluntariat ”Eco Family”

În cadrul Școlii de Vară „Be.Do.Have: Improve Yourself” 2017 a fost creat proiectul „Eco Family”. Scopul proiectului este educația ecologică a societății, cu ajutorul economisirii energiei.

Proiectul „Eco Family” în cele din urmă își începe activitatea. Coordonatorul proiectului Alice Livingston a reuit să primească 100 de lămpi LED de la compania EcoCity. Datorită acestui ajutor în casele a zece familii cu venituri mici (clienți a organizației NES) vor fi înlocuite sursele de iluminat, ceea ce le va permite să economisească bani în fiecare lună. Din experiența lor, altor familii va fi demonstrat un exemplu de viață în stil ecologic și beneficiile reale ale trecerii la iluminatul cu LED-uri.

La 1 noiembrie a avut loc prima întâlnire cu participanții la proiect. La aceasta au participat și cei mai mici membri ai familiilor! Coordonatorul proiectului a povestit familiilor despre importanța proiectului și obiectivele acestuia, precum și despre rolul fiecărei familii care îl va juca în proiect. După prezentare, participanții au pus o mulțime de întrebări și au vorbit despre problemele ce îi interesau din domeniul ecologiei. Mulți au fost îngrijorați de problema utilizării aparatelor și a deșeurilor menajere, care eliberează substanțe toxice în sol și în aer. În viitor se planifică organizarea colectării acestor lucruri pentru a le transmite spre reciclare. Fiecare dintre aceste familii va servi ca un exemplu excelent despre cum puteți trăi nu daor pentru binele vostru, ci și în armonie cu natura! Dorim proiectului o dezvoltare activă!

Mulțumim EcoCity, pentru ajutorul vostru!
#rvc #rvcmd #volunteers #eco #ecology #BEDOHAVE2017

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00