fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul „Dăruiește un zâmbet”

       Cât de important și puțin trebuie pentru a vedea un zâmbet răspândit pe fața copilului, nu? Și cât de necesar este uneori ? Proiectul „Dăruiește un zâmbet” are ca scop desfășurarea diverselor jocuri și cursuri master-class interesante pentru copii din spitale. Și adesea vizităm copii din spitalul municipal „V. Ignatenko”.

        Fiind în zidurile sumbre ale spitalului, supuse tratamentului, ei sunt lipsți de jocuri, culori, distracții și emoții vesele. Îți amintești de tine în copilărie, așa cum ai vrut mereu să sari, să fugi și să te joci. Și atunci nu există o astfel de posibilitate. Noi îi vizităm pe cei mici pentru a le oferi toate astea și pentru a petrece timp cu ei. Aceasta este cea mai bună recompensă pentru un voluntar – a vedea ochii copiilor plini de bucurie, a auzi râsul lor, pentru a înțelege că ceea ce faci nu este în zadar.

         La 12 mai am vizitat din nou copiii și am petrecut un timp minunat împreună, am avut un timp minunat, am cântat, am pictat, am vorbit și, cel mai important, nici unul dintre cei mai mici nu a rămas trist. Le oferim zâmbete! Și suntem bucuroși că o facem!

Faceți fapte bune!

Dă-ți dragostea și căldura lumii!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00