fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul ” Dăruieşte un zâmbet”

    De două ori pe lună, în zilele de duminică, în cadrul proiectului „Dăruieşte un zâmbet”, avem vizite la Spitalul de copii. V. Ignatenko. Îi ajutăm pe copii să se reabiliteze mai repede, petrecând timp cu ei, jucând diverse jocuri și ameliorându-le starea de spirit. Aceste întâlniri aduc întotdeauna o furtună de emoții pozitive, o mulțime de îmbrățișări calde și, bineînțeles, zâmbete!

     Și recent i-am vizitat din nou prietenii noștri mici! Și a fost, de fapt, una dintre cele mai bune întâlniri! O astfel de atmosferă pozitivă, care pur și simplu nu poate fi transmisă în cuvinte! Am avut o călătorie uimitoare! Toți copiii au fost implicați în activitatea generală, ei înșiși și-au exprimat dorința de a petrece timpul împreună și nimeni nu a vrut să rămână deoparte, ceea ce a fost extrem de important pentru noi.

Am creat o capodoperă mare! Fiecare dintre voluntari, împreună cu echipa lor mică, au fost ocupați cu lucrul lor. Cineva a desenat globul și cineva a tăiat mâinele. Și am avut o slujbă comună.

Astfel de întâlniri întotdeauna încălzesc inimile voluntarilor într-un mod special, deoarece primesc maximum de rentabilitate pentru munca lor, câștigă energie cosmică și sunt încărcate pozitiv. Și copiii devin mai distractiv, chiar și în timp ce se află în zidurile încruntate ale spitalului. Ne bucurăm că există un astfel de proiect în RVC, este uimitor și îl iubim foarte mult!

Dacă vrei să fii unul dintre noi și să faci lucruri bune, atunci vom fi bucuroși să te primim în echipa noastră.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00