Înregistrare
Meniu
Proiectul „Dăruie un zîmbet”
Uneori este atât de important să zâmbești cuiva care are nevoie … De  încuraja, îmbrățișa, de a rîde cu cineva, de a se joacă – ceea de are nevoie orişice om. Și, uneori, nu vă va face prea multe necazuri, dar pentru cineva este vorba de ușurare, mântuire, un val de putere și de energie sau pur și simplu o bucurie sufletească. Mai ales dacă este vorba de copii.
În fiecare duminică, voluntarii noștri vizitează copiii care sunt tratați la spitalul Ignatenco.
Voluntarii nu vin ne pregătiţi, toată lumea se pregătește pentru această distracție, pregătește o anumită ocupație, un exercițiu. Au diverse cursuri de master educaționale cu copii, mpreună se distrează prin jocuri, cântă la instrumente muzicale, creează împreună diverse noi iniţiative și vorbesc cu ei, le dau emoții noi, îi fac fericiți, dăruie zâmbete și emoţii pozitive. Copiii au nevoie de toate astea.
Privind ochii micilor noștri prieteni, înțelegem cât de important este acest proiect, cât de util este. Scopul nostru principal este de a ridica spiritele copiilor care sunt tratați în spital și de a le elimina din această plictiseală neplăcută a spitalului, de tratament și de medicamente. Noi putem să spunem cu siguranţă că reuşim să facem copiii fericiţi!
+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00