fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul “CreationSpace”

Vrem cu mândrie să vă împărtășim cele mai recente știri!

Cel mai recent, pe 29 noiembrie a avut loc concertul final de raportare al proiectului „CreationSpace”. Deși aceasta a fost prima ieșire pe scena participanților la proiect, ei au reușit să adune 70 de persoane la discursul lor, să creeze o atmosferă incredibilă și să fascineze spectatorii.

Coordonatorul proiectului, Iroch Cepoi, ne-a împărtășit faptul că aceasta este a treia ediție a proiectului și, respectiv, a treia ediție a concertului de raportare, care, cu încredere, întreaga echipă marchează cele mai bune din toate timpurile! Se spune că acesta este cel mai bun sezon, iar acest lucru, merită menționat, indică creșterea și dezvoltarea proiectului într-un an și jumătate.

Și progresele înregistrate:

  • încrederea și stima de sine în 2 luni au crescut cu 15%, iar rezultatul final a devenit cu 20% mai reușit decât în sezoanele anterioare.
  • Peste 30 de participanți au participat la trei sezoane ale proiectului
  • Mai mult de 10 lectori și-au împărtășit cunoștințele și abilitățile și s-au angajat cu participanții
  • Proiectul a schimbat 3 Echipe de lucru
  • Mai mult de 50 de ore de activitate au rămas în spatele proiectului
  • Peste 130 de spectatori au participat la concertele „Creation Space”.

Este un succes! Și deja în acest sezon, participanții au efectuat un program de maxim: în doar două luni au reusit characte-te în locuri publice, de a crea интерактив împreună cu convenționale de trecători, au învățat să prezinte proiecte, dar, de asemenea, învățat de frumos și clar de a vorbi, s-au luptat cu teama de public speaking, pe aratura, кривлялись și pur și simplu se ocupau саморазвитием.

Până la sfârșitul discursului final, am rezumat deja rezultatele sezonului și proiectului în ansamblu, am acordat tuturor participanților și echipei de lucru, am vizionat videoclipuri din clasă și, bineînțeles, am făcut o fotografie în memorie. Și fiecare spectator a avut posibilitatea de a evidenția cele mai bune vorbitori cu teme apropiate de el. Apropo, participanții au menționat că susținerea sălii a fost foarte puternică și a ajutat în timpul discursului.

Coordonatorul proiectului, Igor Cepoi, de asemenea, a adăugat: „Sunt incredibil de fericit a fost de a crea un astfel de proiect și să-l promoveze cu astfel de oameni, am plecat aproape de la vârf, dar cel mai important au demonstrat că totul este posibil și că scena nu este înfricoșător, și încrederea în sine – un lucru comun”.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00