Înregistrare
Meniu
Proiectul “Creation spaсe”

După cum știți, în fiecare dintre noi se află un talent, o îndemânare și, uneori, există nu numai unul. Fiecare persoană este dispusă la ceva, cineva poate să cânte, cineva să danseze, cineva să joace unele roluri. Nu întotdeauna talentul se manifestă desinestătător, în așa fel încât părinții să îl observe și să îl dea la o secțiune, unde își va dezvolta posibilitățile. Cum să le deschidem? Trebuie să încercăm! A ne încerca în direcții diferite, încercați, nu vă fie teamă. Este important să descoperiți acest lucru în voi înșivă, să înțelegeți ceea ce vă place și să vă dezvoltați, să vă deschideți talentul în lume, să fiți creativ, pentru a crește spiritual.

În data de 9 noiembrie a fost lansat proiectul „Creation Spase”, care vizează tocmai acest lucru. Ideea principală a acestui proiect este autodezvoltarea și emanciparea tinerilor, și anume, adolescenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, prin prisma muncii creative pe scenă. În acești ani, este important să îți înțelegeți interesele, deoarece acesta este cel mai bun moment pentru creativitate, pentru realizarea pesonalității este necesar să nu pierzi nimic. Atât timp cât ești tânăr, cînd ești plin de energie, când aveți probleme nu atât de multe – trebuie să dedice timpul dezvoltării personale.

Tinerii care au decis să se încerce pe scenă, să învețe abilități de teatru și  deja au vizitat primele lecții. La aceste ore, participanții au studiat planul de lucru, au aflat ceea va trebuie să învețe și să facă, și, de asemenea, tinerilor li sa spus cum să-și depășească frica legată de jocul teatral. Ei au primit, de asemenea, temele, prin care vor învăța să gestioneze expresiile faciale. Tinerii sunt inspirați și plini de dorință se încearcă mai degrabă în rolul actorilor. Și le dorim succese!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00