fbpx
Înregistrare
Meniu
 Proiectul „Creation Space”

Cum credeți, competențele dobândite despre oratorică v-ar ajuta în viață? Noi suntem 100% siguri că da! Să poți vorbi frumos, să nu ai frică de public, să nu te pierzi cu firea, să ai capacitatea de a vorbi astfel, încât să fii ascultat și înțeles. Desigur, nu mulți dintre voi lucrează cu publicul, puțini vorbesc către o mulțime, dar momente de acest gen se întâmplă în viața fiecăruia.

Să feliciți pe cineva, să-ți exprimi opinia, să-ți manifești recunoștința, să răspunzi la examen, să te prezinți la un interviu, să rezolvi un conflict ș.a. Este nevoie să te desăvârșești, să te dezvolți și să muncești asupra ta! Asta ține și voluntarii noștri, și participanților proiectelor.

Proiectul „Creation Space” a sfîrșit cu success primul sezon de învățare și a dat rezultate impresionante!

  Pe 18 ianuarie a a vut loc prezentarea finală, unde șase persoane au demonstrat ce au învățat din acest curs. Participanții au pregătit prezentarea, care le-a dat posibilitatea să glumească, la fel să gândească folosofic pe diferite teme despre realitatea lumii noastre.

De prezentare au fost satisfăcuți atât specatatorii, cât și participanților primind laude și felictări. Noi ne mândrim cu ei că au finalizat cursul și sperăm că ce au învățat le va fi de folos cândva!

La fel, avem vești bune pentru cei, care nu a reușit să ieie parte la acest minunat proiect. În primăvară va fi alt sezon, iar noi vă așteptăm să participați cu mare drag, prieteni!

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00