fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul „Creation Space”

Pe 19 mai, această duminică, proiectul „Creation Space”  și-a avut ultima prezentare. Absolvenții proeictului au învâțat multe lucruri interesante pe parcusul cursului și sunt pregătiți să ne arate ce pot.

La eveniment s-a creat o atmosferă plăcută și armonioasă. Doar șase participanți au fost față în față cu publicul, care au venit să-I susțină și să-I privească. Spectatori au fost puțini: 13-15 persoane, dar asta a fost sufficient pentru un prim concert.

În realitate, pentru noi e important, ca voluntarii să fi învățat cum să confrunte frica și să iasă pe scenă. Ei au pregătit cea mai diversă și captivantă prezentare, abordând diferite teme: prima fiind despre fumat, și terminând despre binele din viețile noastre.

La fel, despre acest proeict, și-a expus părerea coordonatorul proeictului Igor Cepoi. El a rămas mulțumit de prezentarea voluntarilor, accetuând că indifferent de orice neajuns legat de participanții fără experiență, bîieții au fost bravo!

Cel mai important pentru proiect ,că participanții, care au făcut un prim pas cu mândrie – au ieșit din zona sa de confort. Le urăm absolvenților succese în continuare! Le mulțumim că au fost mereu prezenți la ocupații și au primit deschis critica. Mulțumiri echipei pentru ajutor și susținere. La fel, aducem mulțumiri spectatorilor, care ne-au vizitat pe 19 mai și împreună cu noi au urmărit rezultatul efortului despus în proiectul “Creation Space”.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00