fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiectul ”Bucuria bătrâneții” face 1 an!

La 5 iulie, pentru voluntarii proiectului ”Bucuria bătrâneții”, ziua a fost una specială.

A trecut fix un an de la începutul colaborării noastre permanente cu Azilul Republican pentru Invalizi și Pensionari. Pentru a serba ziua de naștere a proiectului, voluntarii i-au propus vârstnicilor să-i amintească cele mai memorabile momente de la întâlnirile lor.

Voluntarii n-au trecut cu vederea și ziua de naștere a psihologului Azilului, fermecătoarea Olga Gutan! După programul festiv esențial vârstnicii împreună cu voluntarii s-au adunat toți împreună la masă pentru a serba aceast eveniment. Voluntarul proiectului, Olga Morozova, i-a servit pe toți cu ceai din tei, ce l-a strâns singură. Restul timpului rămas din întâlnire ei l-au petrecut într-o atmosferă plăcută, comunicând unul cu altul, discutând diverse teme. Cel mai înteresant a fost discuția despre iubire și alesul sorții. Bărbații au povestit cum văd femeia ideală.

În timpul acestui an voluntarii au reușit cu adevărat să se împrietenască cu locatarii azilului. Ei povestesc unii altora gândurile, dorințele și visele, este încredere reciprocă, prețuiesc timpul ce î-l petrec împreună.

Noi suntem bucuroși că proiectul ”Bucuria bătrâneții” cu succes se descurcă cu scopul stabilit – diversificarea vieții persoanelor în vârstă, salvarea de la singurătate și de sentimentul de înstrăinare față de lumea exterioară. Înainte ne așteaptă încă mulți ani de întâlniri calde și amintiri plăcute

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00