Înregistrare
Meniu
Proiectul „Bucuria bătrâneţii”

Vara se apropie de sfârșit și toată lumea din țara noastră dorește să găsească timp să meargă la mare, să viziteze festivaluri și concerte, să participe la curse și alte evenimente.

Echipa proiectului Bucuria bătrâneţii a efectuat următoarea sa deplasare de-a lungul traseului de voluntariat Volunteer Center RVC. Ca de obicei, voluntarii noștri au stabilit obiective și au început să-i ajute pe cei nevoiaşi. De data aceasta, voluntarii noștri au ajutat rezidenţii pensiunii pentru persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități. Aceste suflete s-au descurcat nu numai să comunice și să împărtășească știri ci și să termine picturile sale minunate, plus la toate le-au şi oferit niște vitamine în formă de  mere și prune Moldoveneşti!

 Obosiți, dar mulțumiți ,voluntarii au primit zâmbete și cuvinte calde în schimb, noi mulțumim tuturor pentru ajutorul acordat! Sunteți bravo!

Iar cei care au întrebat astăzi, unde puteți afla ceva nou și interesant? Vino la noi, aici așteaptă mulţi oameni intersanţi și multe fapte bune!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00