fbpx
Înregistrare
Meniu
Proiect de voluntariat ”Bucuria bătrâneții”

Ziua de naștere este o sărbătoare care nu poate fi serbată în singurătate! Este creată pentru distracție, emoții și cadouri. Dar cum rămâne cu cei care nu sunt vizitați sau cei care nu pot ieși nici din cameră? Din fericire, pe rezidenții Azilului republican pentru invalizi şi pensionari de ziua lor de naștere are cine să-i felicite!

Pe 25 noiembrie voluntarii proiectului ”Bucuria bătrâneții” au fost în vizită la locuitorii Azilului și au felicitat omagiații aceste luni. Au pregătit multe cadouri: fotografii cu cele mai memorabile evenimente din Azil, felicitări făcute hand made și dulciuri. Cu toate acestea sărbătoare nu s-a limitat doar la aceasta! Voluntarii, de asemenea, au învățat rezidenții azilului să facă compoziții voluminoase din hârtie, păpuși și alte meșteșuguri din lut. Ziua a trecut neobservată și într-o manieră pozitivă datorită conservațiilor plăcute, zâmbetelor calde și unui program bogat!

Dragi voluntari! Vă mulțumim pentru aducerea bucuriei persoanelor în vârstă! Vizitele dvs. la azil pentru bătrâni sunt similare cu razele soarelui pe vreme posomorâtă.

Alăturați-vă și voi la proiectul ”Bucuria bătrâneții”, pentru a crea sărbătoare în fiecare zi!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00