Înregistrare
Meniu
Проекта “Paper Wheel”

   Uită-te în jur! Simți? Vezi? S-a început! Toate agitația asta magică de Anul Nou. Ca într-un basm sau într-un desen animat, orașul pune pe el cele mai bune îmbrăcăminte de vacanță, totul se aprinde și orbește cy lumini noi, pomul de Crăciun decorează pretutindeni, iar în unele ferestre sunt deja aprinse felinarele Anului Nou. Frumusețe!

O atmosferă minunată a Anului Nou domnește în centrul nostru! De exemplu, astăzi a avut loc o cursă de masterat în cadrul proiectului “Paper Wheel”. Proiectul în sine are ca scop protejarea mediului, iar scopul său principal este pentru prelucrarea hârtiei. Pe 5 decembrie, la o clasă de master, voluntarii au învățat noi tehnici de a crea ceva frumos din hârtie. De data aceasta tinerii pregăteau o ghirlandă pentru noul an. A fost atât de grozav să vă uitați cum toată lumea încearcă să se bucure de brăduții pentru ghirleandă . Astfel noul an se simte într-o atmosferă caldă și prietenoasă!

Coordonatorul proiectului a arătat cum să facă frumoși pomi de Crăciun și foarte curând vor atîrna în biroul centrului de voluntariat. Nu așteptăm ca centrul nostru să se îmbrace înveșmintele sărbătorilor de iarnă!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00