fbpx
Înregistrare
Meniu
Prezentarea proiectelor de voluntariat pentru NSLI-Y

Noi iubim oaspeții, suntem mereu bucuroși să îi salutăm și să îi întâmpinăm nueste vorba de doar noii voluntari, vizitatori, ci și oameni din diferite țări.

Prieteni, suntem fericiți să vă împărtășim faptul că astăzi, la 5 decembrie, a avut loc o întâlnire cu un grup din America care a venit în Moldova pentru a învăța limba rusă.

E deja al doilea an în care am fost contactați de www.americancouncils.org astfel încât să facem o prezentare a proiectelor de voluntariat pentru participanții la programului american NSLI-Y. Scopul unei astfel de întâlniri este de a arăta oaspeților noștri unde și cum pot lucra ca voluntari aici la Chișinău.

Și pe 5 decembrie, ne-am adunat pentru a vorbi despre structura activității centrului de voluntariat, despre proiectele noastre, despre rezultatele și statisticile. Suntem bucuroși că băieții au avut ideea, să se alăture nouă și să facă o faptă bună comună! Așteptăm cu nerăbdare începerea participării noilor voluntari la proiecte și sperăm pentru o bună înțelegere și o muncă comună fructuoasă.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00