fbpx
Înregistrare
Meniu
Premierea anuala «Voluntarul Anului» 2018

     9 deciembrie 2018 la ora 17.00 va avea loc cel mai mare eveniment al anului Premierea anuala «Voluntarul anului» 2018! Este o sărbătoare importantă fără îndoială pentru organizația noastră, deoarece în această zi putem reuni cât mai mulți voluntari, si sa ii recompensăm pe cei care au adus o contribuție specială in activitățile RVC și fac bilanțul activității noastre pentru un an.

    În acest an, am invitat 250 de oaspeti: parteneri care ne-au ajutat și ne-au susținut pe tot parcursul anului, voluntarii noștri, precum și părinții lor. Noi credem că, desigur, și familiile trebuie să participe la acest premiu, pentru că vor putea vedea ce a lucrat copilul lor, ce rezultat a obținut, ce contribuție a făcut, cât de mare și bună a fost inima lor.  Suntem siguri că după acest eveniment, fiecare părinte va fi chiar mai mândru de copilul său și posibil, chiar mai mult să creadă în el, ceea ce este atât de necesar pentru voluntarii noștri.

      Probabil că deja știți că în fiecare an ceremonia de Voluntarul Anului prezintă numeroase nominalizări, iar voluntarul căruia i se acordă această nominalizare se ridică pe scenă și primește un cadou special de la Centrul Republican al Voluntarilor și un lanț de argint cu litera Hai. Este interesant faptul că nici unul dintre invitați nu știe, numele nominalizării, la care este nominalizat și în ce categorie, deci va fi o adevărată surpriză pentru ei.

Vă pregătim un concept special al evenimentului, veți găsi multe surprize, daruri, distracții si emoții sincere! Te așteptăm dragul nostru voluntar!

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00