ANUNȚ: Seminar „Origini ale milei” 23-25 ​​IULIE

Pentru prima dată după o lungă perioadă de timp de pandemie, avem ocazia să organizăm un mare seminar educațional OUTDOOR de trei zile al proiectului „Origini ale milei”!

Pentru prima dată după o lungă perioadă de timp de pandemie, avem ocazia să organizăm un mare seminar educațional OUTDOOR de trei zile al proiectului „Origini ale milei”! Acest eveniment educațional, care va avea loc în perioada 23-25 ​​iulie, este cu adevărat special și promite să fie nu numai util, ci și interesant!

De această dată, voluntari din 3 orașe se vor aduna împreună: Chișinău, Bălți și Rybnița. 3 orașe în care funcționează proiectul „Origini ale Milostivirii”. Trei orașe în care se oferă deja asistență voluntară persoanelor în vârstă la nivel profesional.

Scopul seminarului este de a uni, educa, motiva voluntarii să dezvolte proiectul „Origini ale Milostivirii” în orașele lor. În 3 zile, voluntarii din diferite orașe ale Moldovei se vor cunoaște, vor face schimb de experiențe, vor fi inspirați de realizări comune și vor iniția noi proiecte și acțiuni.

Programul seminarului include mai multe sesiuni ale psihologului L. Semina-Gitsu, cursuri de grup de la coordonatorii Centrului Republican al Voluntarilor, brainstorms, întâlnirea tradițională a Șabatului și Avdalului, cursuri interactive și evenimente care mai târziu își pot găsi răspunsul la voluntari. programe pentru întoarcerea participanților în orașele lor.

La seminar sunt invitați voluntari activi ai proiectului „Origini ale Milostivirii” din Chișinău, Bălți, Rybnitsa — toți cei care nu sunt indiferenți la soarta generației mai în vârstă din țara noastră.