fbpx
Înregistrare
Meniu
Polisciuc Cristina

Am 17 ani. În acest moment, nu învăț nicăieri. Hobby-urile și interesele mele pot include învățarea limbii engleze, sportul. În plus, sunt pasionată de filozofie și psihologie.

     Am aflat despre voluntariat de la o colegă de clasă, dar am ezitat mult timp să vin la Centrul de voluntariat, deoarece nu am avut timp liber. În februarie, am avut în sfârșit o astfel de oportunitate și am decis că aș putea petrece timpul care a apărut cu beneficii. Mi-a plăcut foarte mult oportunitățile oferite de Centrul de Voluntariat. În afară de a ajuta oamenii, pot evolua ca persoană, pot dobândi noi cunoștințe și pot comunica cu personalități interesante. Și asta e foarte valoros pentru mine.

      Acum sunt implicată în aproape toate proiectele Centrului, dar cel mai mult îmi plac proiectele care implică persoanele în vârstă. Comunicarea cu persoanele în vârstă îmi aduce multă plăcere.

    Voluntariatul îmi aduce experiențe neprețuite și amintiri frumoase. Voluntariatul mi-a schimbat radical viața. Am devenit o persoană diferită, am dobândit noi cunoștințe și am început să înțeleg mai bine oamenii. Sunt motivat de faptul că pot beneficia societatea și împreună cu aceasta, să evolueze ca o persoană.

    Toți voluntarilor vreau să doresc să nu îşi piardă credința în lucrurile preferate, să evolueze, să îşi pună sufletul în ceea ce fac și să îşi conducă boomerangul de bunătate, care se va întoarce cu siguranță dacă o faci din toată inima!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00