fbpx
Înregistrare
Meniu
Dăruiește un zâmbet: Vizita Spitalului ”V. Ignatenco”

Dragi voluntari ai proiectului ”Dăruiește un zâmbet” și toți cei care ar dori să ni se alăture! În sâmbăta de 23 septembrie din nou va avea loc vizita tradițională la IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco.

Prin urmare, vă așteptăm la adunarea generală pentru a discuta volumul de lucru și noile idei pe 20 septembrie, miercuri, la ora 18:30 în cabinetul 310.

Proiectul își propune să ajute copii, în curs de reabilitare de la spitalul ”V. Ignatenco” și din departamentul de oncologie. Fiți de acord că recuperarea merge mult mai rapid atunci când simți grija de la cei din jur. Mai ales atunci când este vorba de copii. Ei, ca oricine altcineva, au nevoie de afecțiune și atenție din partea celor din jur.
Realizând acest lucru, am decis să fondăm proiectul “Dăruiește un Zâmbet”, orientat anume pentru a ridica dispoziția și starea de spirit a micilor pacienți. În cadrul lui, voluntarii organizează diverse ateliere de artă, jocuri și concursuri. În această lume se întâmplă atât de multe lucruri înteresante și copilului este forte important să fie în pas cu totul, chiar și când este în curs de reabilitare.

De cine avem nevoie?

*energic
*sociabil
*deschis
*abilități de comunicare cu copiii
*rezistent la stres
*responsabil

Ce trebuie de făcut?

*să vă jucați cu copiii
*să desfășurați ateliere de artă
*să discutați cu copii și să-i înveseliți

Ce o să primiți voi?

*abilitățile și experiența de comunicare cu copiii
*o doză de bună dispoziție
*noi cunoștințe

 

Informații și înregistrare în proiect: 079085134, 069020369 (Alexandra)
#rvc #rvcmd #volunteers #volunteering #giveasmile #children

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00