fbpx
Înregistrare
Meniu
”Originile milei: Tzedakah în fiecare casă”

Frumusețea, bunătatea și comunicarea – este ceva fără de care viața unei persoane își pierde culorile. Din păcate, mulți oameni în vârstă nu le primesc îndeajuns. Datorită voluntarilor proiectului ”Tzedakah în fiecare casă”, ajutam bunicii să creeze frumusețea și confortul în casa lor, și, de asemenea, să primească o doză de energie pozitivă din creativitate și comunicare.

Vinerea trecută Marina Orhei a vizitat-o pe Berta Grigorievna Cioric. Au decorat tzedakah (cutie tradițională pentru donații) în tehnica decupajului, au pictat-o și au aplicat ornamente. E o muncă minuțioasă, dar în schimb dezvoltă abilitățile motorii fine și gândirea creativă. Și timpul devine imperceptibil când o petreceți într-o conversație plăcută!

Participarea persoanelor în vârstă la acest proiect îi ajută să se strecoare în atmosfera de frumusețe, să facă un element pentru interiorul casei sale și să afle mai multe despre tradițiile poporului săi. Voluntarii, la rândul lor, asigură legătura dintre generații și acordă timp discuțiilor cu persoanele în vârstă singure, care atât de mult au nevoie de ea.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00