fbpx
Înregistrare
Meniu
Originile milei: întâlnirea cu psihologul

Fiecare dintre noi a întâlnit pe străzile orașului, în cozile din policlinică sau în transportul public oameni în vârstă singuratici. Rutina de zi cu zi e mult mai dificilă pentru ei decât pentru noi. Credem că tinerii ar trebui să-i ajute cât mai mult în limita posibilităților lor!

În fiecare lună în cadrul proiectului „Originile milei” voluntarii noștri se întâlnesc cu psihologul pentru a discuta problemele apărute în procesul de lucru din cele trei direcții.

Vrem să reînviem în societate simțul responsabilității pentru persoanele în vârstă, pentru aceasta am creat ”Originile milei”. Proiectul este împărțit în trei domenii principale: ”Îngrijire la domiciliu”, ”Școala de reparații”, ”Socializare”.

Ziua de joi, 12 octombrie, nu a fost o excepție, și tinerii au petrecut 2 ore într-o atmosferă productivă, creată de psihologul nostru Lina Tiutișeva. Atât pentru participanții la proiect cât și pentru Lina, această întâlnire a fost completată cu o mulțime de noi informații și forme pe care le putem aplica împreună cu persoanele în vârstă.

Astfel de întâlniri sunt o bună mâncare pentru gândire și, de asemenea, ajută voluntarii să se cunoască mai bine unul pe celălalt.

 

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00