fbpx
Înregistrare
Meniu
Mix Virtual

După cum știți, voluntarii Centrului Republican de voluntariat desfășoară în mod regulat activități educaționale pentru copii. Toate clasele au loc în cadrul platformei Virtual mix, prin care avem posibilitatea de a vă încânta pe voi și pe copiii voștri.

Voluntarii noștri desfășoară lecții de limba engleză “Talking English”, matematică “Весёлая математика”, geografie “Вокруг Света”, cursuri generale  “Я Сам”, cursuri de pregătire pentru preșcolari “School Ready”. În plus, desfășurăm activități creative în cadrul “Арт мастеркой” și “Онлайн готовка” – În plus, suntem lecții de culinare în care copiii învață să gătească.

Apropo, recent, am avut o ocupație interesantă pentru pregătirea bunătăților, în cadrul căreia împreună cu copiii pregăteam budincă. A fost atât de interesant, și cel mai important, toată lumea a încercat să antena sa dovedit nu numai gustoase, dar, de asemenea, frumos. Și merită remarcat, au reușit!

Și, de asemenea, elevii noștri fac progrese mari în cadrul lecției „Talking English”. Voluntarii cu fiorul se pregătesc pentru fiecare lecție, astfel încât să fie distractiv și util. Noi includem o mulțime de locuri de muncă interactive, care ajută la o mai bună asimilare a materialului trecut.

Suntem mândri de elevii noștri mici. Cea mai mare bucurie pentru noi este succesele lor!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00