Înregistrare
Meniu
Maxim Snitkovski desprе voluntariat în Israel

Vă reamintim că la începutul lunii iunie Alexandra Gorbataya au reușit să se vadă cu voluntarii noștri în Israel.

Bineînteles, am întrebat tinerii despre viata lor, voluntariat, dificultăţile pe care le întilnesc şi motivaţia personală. Iată ce ne povesteşte Maxim Snitkovski.

„La moment mă simt bine. Desigur, uneori rutina mă câştigă, dar am găsit mai multe modalități de a o împiedica. Ca o experiență nouă, voi identifica o viață independentă, datorită faptului că înainte nu exista o astfel de oportunitate, nu am avut posibilitatea de dezvoltarea abilităților de întâlnire și de comunicare. Dar fiind departe de casă, este încă dificil să nu îti vezi casa și familia. Probabil, aceasta este cel mai dificil. Este foarte ușor să te scufunzi într-o strare de melancolie, venind acasă după muncă și stând cu nasul în calculator sau telefon, dar aşa, simplu veți pierde timpul. Acest timp poate fi cheltuit mai avantajos,  până în noiembrie, nu mai este prea mult timp. din această cauză nu pot sta locului. De atât timp cît ma aflu aici, m-am convins că dacă tu însuţi nu faci nimic, nimeni nu vă va face nimic. Fiți curioși și riscați, mergeți acolo unde nu a fost nimeni altcineva, călătoriți și întâlniți oameni noi. „

Datorită entuziasmului său, Maxim este mereu în legătură cu prietenii și familia pe fb, gata să comunice ore întregi și să-și dărăcească prietenii cu priveliştea de la malul mării.

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00