Înregistrare
Meniu
Master-class în cadrul proiectului „Schimbăm hârtia pe bunătate”

      Noi înșine putem crea un miracol din lucruri simple! Ce este necesar pentru asta? Stilouri personalizate, materialele necesare, o picătură de fantezie, un vârf pozitiv – și voila! Nu vă fie frică să creați, creativitatea dă o forță unei persoane, vă energizează și vă face să vă distrageți de tulburările obișnuite și de agitația obișnuită.

Sau mai bine, să creăm ceva împreună!?

      La 10 ianuarie a avut loc un alt atelier de creație ca parte a proiectului „Schimbăm hârtia pe bunătate”. De data aceasta a avut loc pentru copiii din proiectul „SunRise”, care lucrează cu copiii și le place să îi surprindă. Olea Harabajiu a venit cu ceva interesant și a predat acest lucru voluntarilor. De data aceasta împreună au făcut jucării din carton pentru cei mai tineri prieteni ai noștri!

        Clasa de master a fost organizată pozitiv și amabil, tinerii entuziaști au văzut ce lucruri minunate au fost create din hârtie sau carton obișnuit și cât de ușor a fost să „schimbe” hârtia obișnuită pentru totdeauna! Ei au creat jucării strălucitoare pe care copiii le vor dori cu siguranță și, foarte curând, cu noile lor cunoștințe și abilități, le vor plăcea.

Iar proiectul „Schimbăm hârtia pe bunătate” va fi în așteptare pentru noii spectatori, cu care va fi creat un miracol la următoarea întâlnire!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00