Înregistrare
Meniu
Locuri vacante de voluntariat 2018-2019 în Israel

Dragi Voluntari!

JDC FSU în colaborare cu Ministerul Afacerilor Sociale și Comunitatea Voluntară al Israelululi, deschide înregistrarea locurilor vacante de voluntariat în Israel.
JDC FSU acoperă cheltuielile pentru voluntari: zboruri și asigurări (subvenții – până la 400 USD pentru Rusia și Belarus, până la 300 USD pentru Ucraina și Moldova).

Organizația de primire oferă voluntarilor hrană, cazare și burse (în funcție de politica organizației gazdă). Organizația gazdă îţi ia responsabilitatea pentru voluntari. Volunteer Community și JDC FSU sunt intermediari între voluntar și organizația gazdă.

Perioada de activare în  program: minim 1 luni
Dată de începerea programei: toamna anului 2018.
Înregistrare este deschisa până la 31 mai 2018.
Cerințe pentru candidați: vârsta 18+, experiență voluntară în rețeaua Volunteer Community, dorința de a reveni în comunitate după programul de stagiu și continuarea activității de voluntariat, cunoașterea limbii engleze (obligatoriu), ebraică – bine venită.

Akim, locație – Hadera, clienți – persoane cu dizabilități mintale, muncă necesară – socializare, alt ajutor.
Azil pentru bătrâni, locație – Tel Aviv (centru), clienți – persoane în vârstă, muncă necesară – socializare (dar nu patronaj)
Kfar Ofarim (Asociația ALUT – Israel pentru copii și adulți cu autism). Lucrul cu persoanele cu autism. Program: 5 zile pe săptămână timp de 7 ore. Munca necesită răbdare.
Kivunim. Lucrați cu persoanele cu dizabilități în mișcarea din nordul Israelului. Împreună cu secția când trebuie să meargă undeva sau să facă ceva în casă. O echipă deschisă și prietenoasă. Calendarul depinde de ziua săptămânii.

Centrul ALEH din orașul Gedera. Centrul îi ajută pe copiii cu caracteristici, băieții trăiesc cu 7 ani. Ziua de lucru începe la ora 12:00 în școală, sub îndrumarea cadrelor didactice voluntarii lucrează cu copii cu nevoi speciale. O dată pe lună, coordonatorii colectează voluntari din 3 centre și organizează excursii. Weekend 2 zile pe săptămână.
ALUT. Voluntarii lucrează cu persoane cu autism – „prieteni”. Programul este înlocuibil. Voluntarii ajută „prietenii” în problemele de zi cu zi: ajutați toată lumea să facă un duș, să stabilească masa, să pregătească cina și gustări, precum și jocuri și socializare. web: alutfriends.org

După aprobarea candidaților, vom oferi o oportunitate de a comunica cu voluntari din Rusia și Moldova, care sunt deja în Israel pentru programul de voluntariat în centrele: Kfar Ofarim, Kivunim, Aleh și ALUT.

Mai multe informaţii aflaţi la coordonatorii  VCFSU în oraşele:

Rusia: +79268458251,  [email protected] (Ecateina Juravliova)
Ucraina: +380682805002,  [email protected] (Oxana Lavronenko)
Moldova, Belorsia: +37360643388,  [email protected] (Nicolae Railean)
www.vcfsu.org
facebook.com/vcfsu/

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00