fbpx
Înregistrare
Meniu
Lag ba Omer

Pe 26 mai, voluntarii noștri, împreună cu coordonatorii, au plecat la Vadul lui Vodă pentru a celebra Lag ba Omer.

Lag ba Omer este o sărbătoare evreiască și se traduce ca 33. Da, lag — adică literele „Lamed” și ” Gimel „reprezintă cifra”33”. Lag ba Omer este a treia zi a lui Omer, 18 ani. După cum spune dăruirea, în această zi a încetat epidemia, care a luat viața ucenicilor lui Rabi Akiva.

În vacanță, este obișnuit să ne relaxăm și să ne distrăm și niciunul dintre cei ce au fost nu a încălcat aceste tradiții.

În deplasare, coordonatorii au împărțit toți voluntarii în trei grupuri. La început, toți s-au întâlnit împreună cu ajutorul jocurilor interactive, ceea ce a ajutat tinerii să se reunească, au început să comunice între ei și s-au relaxat!

Coordonatorii le-au povestit apoi echipelor despre sărbătoarea Lag Baomer: despre istoria apariției sale, despre tradiții și obiceiuri, despre fapte interesante.  Împreună, echipele au studiat pilde interesante, le-au discutat și au vorbit despre diferite subiecte. După aceea, toți s-au adunat împreună la masa și au continuat comunicarea.

Și apoi, conform tradiției sărbătorii, ne-am distrat și am jucat diverse jocuri de masă, precum și volei, fotbal și badminton.

Ziua a fost ușoară și plăcută și a fost plăcută, atât coordonatorilor, cât și voluntarilor. Potrivit tuturor sondajelor, voluntarii iubesc cel mai mult odihna comună, plecările și astfel de activități comune, iar noi nu ne putem bucura!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00