fbpx
Înregistrare
Meniu
Конференция Volunteer Community FSU

      Nu este primul an când echipa noastră participă la conferință, ca parte a comunității de voluntari. Conferința are loc între țările CNG, iar mai mult de 40 de orașe se întâlnesc la Kiev. De asemenea, am vizitat-o ​​de la 17-19 mai și am adus veste mare!

Astfel de întâlniri comune permit voluntarilor și coordonatorilor să comunice, să împărtășească idei unul cu celălalt și, bineînțeles, să facă schimb de experiență neprețuită în domeniul voluntariatului, ceea ce contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea în continuare a cauzei comune.

În fiecare an se organizează o conferință la Târg, unde fiecare oraș prezintă cel mai bun proiect. Printre proiectele aflate pe ecran sunt cele mai creative și interesante, nu putem sa nu le admirăm și laudăm colegii! Și, de asemenea, în fiecare an cele mai bune dintre cele mai bune sunt selectate și acordate la Tărg! La ultimele două conferințe, Chișinăul a câștigat premii, dar totuși cineva a fost mereu înaintea noastră și a ocupat primul loc onorabil.

Anul acesta, proiectul pe care l-am scos ne-a condus la victorie! Probabil îl cunoașteți deja – acesta este proiectul TOM Moldova! Toți voluntarii și coordonatorii de voluntari au fost inspirați de invențiile producătorului și au votat pentru noi. Și aici, în cele din urmă, primul loc a fost luat de Chișinău, dar de data aceasta este absolut corect să îl împărțim cu Georgia.

Echipa noastră este foarte mulțumită de conferință, am adus o mulțime de idei și inovații, am vorbit cu oameni care ne-au inspirat și ne-au învățat foarte mult, am adus cele mai pozitive emoții și, bineînțeles, mult așteptatul PRIMUL LOC! Totul a mers bine!

+373 (22) 509 646
+373 69020369
Chișinău, str. E.Doga 5,
of. 309, 310, 312
Luni - Dum.
15:00 - 21:00